Nejlepší místa na rozlučku

Tipy na rozlučku se svobodou

Rozlučka pro nevěstu

Možná právě chystáte pro svého kamaráda nebo kamarádku rozlučku se svobodou a hledáte tipy na program a místo, kde celou akci uspořádat. Trendy jdou směrem k zážitkům a každá pořádná rozlučka by měla být neopakovatelným a nesmazatelným zážitkem jak pro nevěstu či ženicha, tak pro všechny další účastníky.

V dnešní době už nemusíte celou rozlučku strávit v baru či hospodě, ale můžete využít různých zábavných aktivit nabízených specializovanými podniky a agenturami. Populární je laser-tag, paintball, únikové hry, zážitková demolice auta, wellness, degustace vín, let balónem apod.

Celou rozlučku pak samozřejmě vždy korunuje zlatý hřeb v podobě dámského či pánského striptýzu. Protože se jako agentura zaměřujeme na poskytování dámského a pánského striptýzu na celém území Česka, vybrali jsme pro vás pár tipů právě z celé republiky.

Rozlučka se svobodou Praha

Hlavní město Praha jako největší město Česka dominuje denním počtem rozluček se svobodou celé republice. Aby také ne. Na rozlučky se sem sjíždějí nejen lidé z celého Česka, ale doslova z celého světa. Turistů je zde opravdu hodně a všichni se chtějí dobře pobavit. Striptýzové vystoupení si v Praze snadno objednáte do celé řady zdejších podniků.

Provozovatelé nejsou proti, ba naopak. Rádi pomůžou s organizací rozlučky, přichystají speciální menu nebo akční drinky. Mezi dlouhodobě oblíbené podniky patří například Hangar Bar na Praze 1 v Dušní ulici. Tento podnik nemá problém s tím, aby si zde zájemce uspořádal jakoukoli párty nebo rozlučku. Proběhnout zde může bez problémů i striptýz. Personál je příjemný a vstřícný. Poloha baru je další významnou devizou.

Slavit v centru Prahy je snem každého turisty i našince. Pobyt v Praze na víkend na rozlučku se svobodu je skutečné lákadlo. Mezi podobná oblíbená místa patří i Alibi Cocktail & Music Bar, který se rovněž nachází v úplném centru Prahy, v Žitné ulici. Zde se doslova střídá jedna oslava za druhou a provozovatelé podniku Alibi vychází zájemcům o rezervaci vstříc různými slevovými akcemi, speciálními drinky večera a podobnými nápaditostmi. Praha samozřejmě poskytuje zdaleka nejširší prostor pro kulturní i sportovní vyžití všeho druhu, takže si zde snadno najdete paintball, motokáry a další adrenalinové zážitky, wellness, masáže a mnohem více. Navíc naše agentura zajistí službu striptér Praha, který se svlékne takřka kdekoli.

Rozlučka se svobodou Liberec

Na severu Čech v Liberci se paří o sto šest a rozlučky se svobodou zde jedou jak na běžícím pásu. Liberec je pátým největším městem Česka a mezi nejpopulárnější místa na rozlučky se svobodou patří třeba Real Simulátor - simulátor bojových letounů, který naleznete v ulici Tanvaldská 345. Ženichové si tuto zábavu hodně chválí jako povedený zážitek vhodný právě na rozlučky, protože příležitost proletět se s Migem nemáte každý den.

Po výletu v oblacích přijde vhod nějaké to občerstvení a třeba i místo, kde strávit zbytek večera. Mamitas Bar Liberec nabízí útulné prostředí s příjemným personálem, který rád vyjde vstříc nejrůznějším požadavkům. Pokud plánujete rozlučku se svobodou v Liberci,  je bar Mamitas určitě jasnou volbou. Jako místo pro ubytování můžete zvolit zdejší hotel Wellness Penzion U Muzea, kde zároveň další den po prohýřené noci necháte své tělo odpočinout ve zdejším wellness centru. Koho by lákaly procházky v okolí Liberce, určitě se může vydat pěšky na horu Ještěd nebo autem vyrazit na vzdálenější Pytláckou skálu na Klínovém vrchu a zameditovat si. A samozřejmě i zde poskytujeme naše služby striptýz pro Liberec, Jablonec n.N. a okolí.

Rozlučka se svobodou Plzeň

Největší západočeské město Plzeň je proslulé hořkým ležákem světové úrovně a proto tu během rozluček teče Plzeň 12° plným proudem. Piva je zde tolik, že se v něm dá i koupat. Skvělým tipem pro rozlučku se svobodou v Plzni tak můžou být třeba i pivní lázně. Velmi oblíbené jsou v Plzni například pivní lázně Purkmistr. Jedná se o hotel s kompletním ubytovacími i wellness službami, bowlingem a dalšími možnostmi vyžití.

Pokud vyrazíte do města, určitě byste neměli minout restauraci The Pub v Pražské ulici, kde má každý stůl vlastní pípu a vy si tak s přáteli pohodlně čepujete co hrdlo ráčí. Jedná se o velmi návykovou záležitost a na rozlučku se svobodou je to ideální. Pro náruživé turisty je v okolí Plzně celá řada turistických tras a stezek z nichž můžeme doporučit třeba naučnou stezku Údolím Úhlavy. Milovníci adrenalinu se zase určitě rádi proběhnou v Paintball Areně v ulici Hankova.

Pokud však toužíte po ještě intenzivnějším zážitku, možná by se vám libil let horkovzdušným balónem, který lze pořídit například přes slevomat. Let balónem startuje v nedalekém Nepomuku a účastníci letu se rozloučí se svobodou v obradu velkém stylu. A co si takhle na let balonem vzít striptéra z Plzně?

Rozlučka se svobodou Hradec Králové

Východočeské město Hradec Králové patří mezi největší města České republiky. Žije zde 93 tisíc lidí a každý víkend se tu konají mnohé rozlučky se svobodou. Co ale konkrétně v Hradci Králové podniknout a kam zajít? Mezi oblíbené místní turistické aktivity patří plavba parníčkem po Labi. Toho se dá využít i pro rozlučku se svobodou a vyrazit na symbolickou plavbu do přístavu manželství.

Cenově se jedná o poměrně levnou zábavu, takže to Váš rozpočet na rozlučku se svobodou v Hradci Králové rozhodně nezrujnuje. Komu by se projížďka lodí po Labi zdála příliš klidná až možná nudná, může nastoupit do jiného dopravního prostředku: motokáry! V Hradci jsou motokáry častou vyhledávanou zábavou především pánských rozluček se svobodou.

A kam se půjde večer? Přece do baru! Svědek ženicha nebo svědkyně nevěsty mohou při plánování rozlučky se svobodou v Hradci Králové vybrat z celé řady oblíbených podniků, kde se dá dobře popít. Mezi ně patří například Park Golf v Roudničské ulici nebo X-treme Cocktail Bar na adrese Mostecká 303. Při plánování rozlučky nezapomeňte včas objednat striptýz pro Hradec Králové od naší agentury ;)

Pobyt v Českých Budějovicích

I jihočeská metropole bývá označována za pivní baštu a ten, kdo to má blíž do Budějovic než do Plzeň, určitě nebude zklamán. Národní pivovar Budvar nabízí exkurze do své varny piva, což může být skvělou zážitkovou aktivitou na rozlučku se svobodou. Na vystřízlivění z pivovarní exkurze lze doporučit výšlap na 72 m vysokou Černou věž, která se nachází v centru města na rohu náměstí Přemysla Otakara II.

Kdo by chtěl na trochu delší a náročnější výlet, může se vydat na nedalekou horu Kleť, kde stojí historická rozhledna z které je vidět desítky kilometrů daleko. Po výletu přijde vhod nějaké jídlo. V Českých Budějovicích je spousta restaurací a hospod jejichž návštěvou nic nezkazíte. Příznivci tradičních českých pokrmů by měli zavítat do legendárních Masných krámů v Krajinské ulici.

Tato restaurace s více než stoletou historií potěší i náročnější chuťové pohárky. Ten, kdo si na českou kuchyni příliš nepotrpí a má rád například sushi, může zajít do restaurace Running Sushi s nekonečným posuvným pásem plným japonských dobrot. Vyhlášeným podnikem pro nejrůznější oslavy a párty je v Budějovicích Cocktail Bar Ponorka v samotném centru města. Koktejly zde opravdu umí a obsluha je velmi příjemná a vstřícná. Navíc nikomu nebude vadit pokud si objednáte profesionální striptýz České Budějovice.

Pobyt v Brně

Brno je zlatá loď, za děvčaty z Brna choď, jak zpívá klasik a něco na tom bude. Brno, jako druhé největší město ČR, nabízí velké množství nejrůznějších podniků, kde se dá trávit rozlučka se svobodou. Velmi populární je v tomto ohledu například Klub Pablo Escobar, kde barmani umí připravit výborné drinky. Provozovatel dokonce dokáže zařídit příjezd do klubu limuzínou, aby to celé mělo styl. Podobně vyhlášený je i Cubana Bar, kde se o vás také dobře postarají a díky členitým prostorám lze dosáhnout soukromí pro vaší skupinku. Kdo by si chtěl před večerním paření oddychnout, může vyzkoušet nějaký ten wellness a nechat své tělo dokonale zrelaxovat.

Oblíbené je například 4COMFORT - Wellness Centrum Brno. Najdete zde sauny, výřivky i masáže. Pro bojovněji naladěnou skupinu bude naopak možná vhodnější laser-tag. V Brně je prostor pro hraní laser-game několik, můžeme doporučit například Laser Game Brno na adrese Hybešova 46. Pro úplnost je třeba dodat, že velké množství rozluček se svobodou se koná i mimo Brno a to především ve vinných sklípcích, kterých je na jižní Moravě opravdu požehnaně. Z větších měst a obcí je třeba zmínit například Pohořelice, Ivančice, Pasohlávky, Velké Pavlovice, Mikulov, Vyškov nebo Blansko.

Pobyt v Olomouci

Olomouc je metropolí Hané a historickým centrem celé Moravy. Žije zde přibližně 100 tisíc obyvatel a tak se zde koná velké množství rozluček se svobodou. Ti, kdo si pro tyto oslavy zvolí variantu zůstat ve městě, mají k dispozici celou řadu různých podniků a zařízení, kde lze rozlučku udělat. Velmi populární jsou pivní lázně ve Svatováclavském minipivovaru. Koupel v pivu je spojena s ochutnávkou zdejšího piva. Po těchto procedurách lze pokračovat v Pivnici a restauraci Svatováclavský pivovar, kterou najdete na stejné adresy, tedy Mariánská 845. Kdo se nechce koupat v pivu a je fanoušek motorismu, uvítá projížďku na motokárách. Výhodou je, že dráhy jsou přímo v Olomouci.

Jednu naleznete v Šantovce - ulice Polská 1 a druhou v ulici Hanáckého pluku, v nadzemních garážích v 11. podlaží. Po projížďce se můžete jít osvěžit do jednoho z olomouckých koktejlových barů. Mezi oblíbené patří například Bar Koktejly a sny, který je laděn do retro-stylu padesátých let USA. Bar má sídlo v ulici Uhelná 8. Ti, co na rozlučku vyráží ven z města, si to pravděpodobně namíří do přírody, sklípků nebo okolních měst jako Litovel, Přerov, Prostějov nebo Šternberk.

Pobyt v Ostravě

Město Ostrava leží v Moravskoslezském kraji poblíž hranice s Polskem a žije zde přibližně 290 tisíc obyvatel. Ostrava proslula jako centrum hutnického průmyslu. Výběr zábavy na rozlučku se svobodou je samozřejmě také otázkou rozpočtu a pokud jste ochotni dát vyšší částku, mohlo by se vám zamlouvat pilotování sportovního letadla. To pořádá firma Elmontex Air sídlící na adrese Generála Fajtla 373 v Mošnově, jihozápadně od Ostravy. Podobně adrenalinový zážitek může být i bungee jumping z jeřábu, který je pořádán Jiřím Stolínem z Xtreme Sports – Bungee Ostrava.

Ne každý je ale příznivcem těchto extrémů a tak se vrátíme zpět na zem, třeba do proslulé ulice Stodolní, která je plná barů a hospůdek, kde je možné rozlučku se svobodou uspořádat. Z hlediska objednávek striptýzových vystoupení na rozlučky se svobodou to kromě Ostravy také žije v dalších okolních městech jako jsou Opava, Frýdek-Místek, Havířov, Nový Jičín, Třinec nebo Karviná.

Pobyt ve Zlíně

Zlín je město ležící na východě Moravy v údolí řeky Dřevnice na rozhraní Hostýnských a Vizovických vrchů. Žije zde 75 tisíc obyvatel a z hlediska poptávky pro striptýzových vystoupeních patří téměř na vrchol statistik. Ve Zlíně to zkrátka žije a rozlučky se svobodou si zde lidé umí opravdu užít. Pro nevěstu či ženicha je možné rezervovat třeba let balónem. Tento zážitek vyberte pouze v případě, že dotyčný nemá problém s výškami. Let balónem ve Zlíně je možné zakoupit na několika slevových portálech. V opačném případě naleznete spoustu dalších pozemních radovánek. Jednou z možností je zahrát si napínavou únikovou hru.

Tento typ zážitkových her nabízí ve Zlíně například Exit Room Zlín a najdete jej v podniku Poker Club a Ponorka vedle zastávky Cigánov - Na Výsluní 5518. Po zdolání únikovky můžete například zavítat do baru Infinity coffee & cocktail. Jedná se o moderní koktejlový bar v centru Zlína. Nachází se v prvním patře budovy Fotografie naproti kostelu a poskytuje širokou nabídku alkoholu a koktejlů. Dámský i pánský striptýz si na rozlučky objednávají nejen zákazníci ze Zlína ale i z dalších měst jako jsou Vsetín, Kroměříž nebo Uherské Hradiště.

Doufáme, že jsme vám pomohli, abyste se rozhodli kde bude pobyt vaší rozlučky se svobodu nejvhodnější. A pokud si nejste jistí objednávkou striptérky nebo striptéra právě ted', můžete se na naši stránku vrátit později. Profesionání striptérka nebo striptér vám bude k dispozici kdykoli a kdekoli a objednat si vystoupení můžete i na poslední chvíli, telefonicky nebo emailem v kteroukoli noční hodinu.

Cookies - Nastavení
Zde máte možnost přizpůsobit soubory cookies dle kategorií, jak vyhovují nejlépe Vašim preferencím.
Technické cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webové stránky a všech funkcí, které nabízí a nemohou být vypnuty bez zablokování funkcí stránky. Jsou odpovědné mj. za uchovávání produktů v košíku, přihlášení k zákaznickému účtu, fungování filtrů, nákupní proces nebo ukládání nastavení soukromí. Z tohoto důvodu technické cookies nemohou být individuálně deaktivovány nebo aktivovány a jsou aktivní vždy.
Analytické cookies
Analytické cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a našich reklamních kampaní. Jejich pomocí určujeme počet návštěv a zdroje návštěv našich internetových stránek. Data získaná pomocí těchto cookies zpracováváme anonymně a souhrnně, bez použití identifikátorů, které ukazují na konkrétní uživatelé našeho webu.
Preferenční cookies
Preferenční cookies umožňují, aby si webová stránka zapamatovala informace, které mění, jak se webová stránka chová nebo jak vypadá. Je to například Vámi preferovaný jazyk, měna, oblíbené nebo naposledy prohlížené produkty apod.
Marketingové cookies
Marketingové cookies používáme my nebo naši partneři, abychom Vám dokázali zobrazit co nejrelevantnější obsah nebo reklamy jak na našich stránkách, tak na stránkách třetích subjektů. Pokud nevyjádříte souhlas s těmito cookies, neuvidíte v reklamních sděleních obsah ušitý na míru Vašim zájmům.
Souhlasím s využitím vybraných cookiesSouhlasím s využitím všech cookies
striptérka nad patičkou stránky